Servicii

Dispunem de un imobil situat în Soseaua Vitan Bârzesti nr. 9B, Sector 4, Bucuresti: teren de 5.000 mp pe care sunt construite birouri, depozite si ateliere de productie si de un teren de 14.000 mp situat pe Soseaua de Centura Comuna Glina, Strada Abatorului nr.3, unde se afla o baza de productie, birouri, depozite, atelier de reparatii, spatii de cazare, platforme de depozitare, statie carburanti si parcari auto.

Total angajati: 154 persoane (ingineri, tehnicieni, economisti , tehnician transport, gestionari, calculator devize lucrari , inspector resurse umane, inspector protectia muncii , etc.).

Societatea a implementat si certificat Sistemul de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001:2008, Sistemul de management al mediului conform ISO 14001:2005, Sistemul de management a sanatatii si securitatii ocupationale conform ISO 18001:2008, Sistemul de management al responsabilitatii sociale conform SA 8000:2008 si Sistemul de management al calitatii sudurii si taierii metalelor conform EN ISO 3834-2.

Dispunem de un atelier de confectii metalice dotat cu utilajele si aparatura necesare confectionarii de diverse structuri metalice din europrofile, asamblate prin suruburi sau sudura electrica. Structurile metalice de mare complexitate ale halelor industriale de la Chitila si Tunari au fost realizate in atelierul nostru de confectii metalice.

Am executat structura metalica a Tipografiei Patriarhiei Romane, Bucuresti precum si uzinarea arcadelor statiei de tramvai si a intrarii in metrou de la Bucur-Obor, Bucuresti. S-au mai executat garduri si porti metalice, terase din profile metalice, etc.

Societatea dispune de echipamentele necesare executiei de lucrari edilitare: basculante, automalaxoare de beton, excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare, automacarale, motostivuitoare, cilindri compactori, repartitoare de asfalt, taietoare de asfalt, motocompresoare, grupuri electrogene, maiuri mecanice, pickhammere, etc.

Transportul de marfuri generale si speciale este un alt obiect de activitate al Societatii. Dispunem de mijloace auto pentru transport de marfuri generale cat si speciale. Suntem proprietari de autovehicule de transport marfa, de mica si de mare capacitate, de autobasculante de mare tonaj si volum, de autobetoniere, de 5, 9, si 10 mc, autopompa de beton.

Toate autovehiculele sunt in perfecta stare de functionare, cu licentele si autorizatiile necesare circulatiei pe drumurile publice, deservite de conducatori auto cu atestatele necesare desfasurarii activitatii de transprort auto. Avem spatii de parcare pentru toate aceste utilaje.