Despre Noi

Dispunem de un atelier de confectii metalice dotat cu utilajele si aparatura necesare confectionarii de diverse structuri metalice din europrofile, asamblate prin suruburi sau sudura electrica. Structurile metalice de mare complexitate ale halelor industriale de la Chitila si Tunari au fost realizate in atelierul nostru de confectii metalice.
Am executat structura metalica a Tipografiei Patriarhiei Romane, Bucuresti precum si uzinarea arcadelor statiei de tramvai si a intrarii in metrou de la Bucur-Obor, Bucuresti. S-au mai executat garduri si porti metalice, terase din profile metalice, etc.

Societatea dispune de echipamentele necesare executiei de lucrari edilitare: basculante, automalaxoare de beton, excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare, automacarale, motostivuitoare, cilindri compactori, repartitoare de asfalt, taietoare de asfalt, motocompresoare, grupuri electrogene, maiuri mecanice, pickhammere, etc.
Transportul de marfuri generale si speciale este un alt obiect de activitate al Societatii. Dispunem de mijloace auto pentru transport de marfuri generale cat si speciale. Suntem proprietari de autovehicule de transport marfa, de mica si de mare capacitate, de autobasculante de mare tonaj si volum, de autobetoniere, de 5, 9, si 10 mc, autopompa de beton.

Toate autovehiculele sunt in perfecta stare de functionare, cu licentele si autorizatiile necesare circulatiei pe drumurile publice, deservite de conducatori auto cu atestatele necesare desfasurarii activitatii de transprort auto. Avem spatii de parcare pentru toate aceste utilaje.